5 päivän päästä alkaa matka Indonesiaan.

Enää viisi päivää niin aloitan matkan Indonesiaa kohti. Matkakuumekin on selvästi nousussa eikä ajatuksia meinaa enää saada pysymään arkisissa asioissa!

 

Matkan ajan olen reppureissaamassa omatoimisesti pääasiassa Balilla mutta tarkoituksena on käydä myös lähisaarilla kiertelemässä. Matkan alkupuolella käymme Javan puolella kiipeämässä tulivuoren reunalle jos vaan säät sallivat. Kiipeilyreissun jälkeen aloitan oman seikkailuni kiertelemällä yksin Balin saarta ja yritän löytää paikkoja, joissa turistit eivät välttämättä käy. Toivon näin löytäväni aidompaa, perinteistä Balia.

 

Indonesian seuduilla on tällä hetkellä vielä sadekausi meneillään, joten säät voivat olla oikukkaita ja vettä voi yllättäen ruveta tulemaan taivaan täydeltä. Lämmintä kuitenkin piisaa noilla levysasteilla, joten sade voi olla ihan tervetullut välillä.

 

Tulivuoren kiipeämisen lisäksi yksi matkan kohokohdista tulee varmasti olemaan treenivierailu Bakti Negara Silat koulussa Denpasarissa matkan loppupuolella!

 

Video- ja kuvamateriaalia sekä matkakertomusta laitan sivuille heti kun matkalta kotiudun. Mahdollisesti myös matkalta kirjoitan päivityksiä jos vaan yhteydet toimivat.

 

Mika

<