Kenelle kahvakuulaharjoittelu sopii?

 

Kahvakuula on vanha Venäläinen harjoitteluväline, joka on tehnyt uutta tulemista jo useamman vuoden ajan. Kyseessä on kahvalla varustettu metallipallo jolla harjoitteleminen antaa monia etuja käsipainoihin verrattuna. Harjoittelu kahvakuulalla on kokonaisvaltaista ja kehittää harjoittelijan voima, nopeus sekä kestävyysominaisuuksia. Myös aerobinen kunto paranee kohisten kuulaa heilutellessa!

 

 

Kenelle kahvakuulaharjoittelu sitten sopii? Vastaus kysymykseen on helppo. Kahvakuulaharjoittelu sopii kaikille ja kaiken ikäisille ihmisille nuorista ikäihmisiin! :-) Koska kahvakuulia löytyy kaupoista aivan kevyistä 4kg kuulista aina vajaaseen viiteenkymmeneen kiloon asti, pystyy harjoittelua skaalaamaan jokaisen tarpeita vastaavaksi. Aloittelevat harjoittelijat lähtevät harjoittelemaan pienemmillä kuulilla mutta hyvin nopeasti tekniikan kehittyessä myös kuulien painot nousevat. Kahvakuulaharjoittelussa ei myöskään tulee iskuja niveliin niin kuin esimerkiksi juoksussa mutta harjoittelu on kuitenkin todella monipuolista.

 

Kahvakuula on tekniikkalaji ja onkin suositeltavaa, että aloittaa harjoittelun asian osaavan ohjaajan opastuksella. Ohjaajan opastamana opit nostotekniikoiden oikean ja turvallisen suorittamisen, joka antaa hyvät eväät jatkoharjoittelulle.

Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen ja aloitetaan sinun matkasi kohti parempaa kuntoa!

 Yhteys tiedot 

<