Maanantain 21.03.2011 treenit Kahvakuula

Tänään oli vuorossa kahdet kuulatreenit. Tuntuu, että aika ei tule riittämään näillä kahvakuulan harjoittelumäärillä. Rupean nyt tästä viikosta lähtien lisäämään kuulan osuutta tulevien viikkojen aikana jotta kunto olisi tarpeeksi hyvä Toukokuun puolivälissä johon nuo Biathlon-kisat nyt ilmeisesti on laitettu.

 

Lisäravinnepuoli on onneksi hoidossa ja siitä iso kiitos Hyvinvoinnin Tavaratalolle. Ruuanmääriä pitänee kuitenkin nostaa kun välillä tuntuu, että energiat on välillä hieman vähissä.

 

Noniin sitten päivän treeneihin.

 

Aamutreeni (30min) oli kevyet ja työntötekniikkaan keskittyvä. Hieman lämmittelyä perusliikkeillä jonka jälkeen työntöjä yhdellä kuulalla (16kg) 2 x 20 toistoa. Pienen tauon jälkeen 24kg kuulalla sama setti. Kahden kuulan työntötekniikan harjoittelua seuraavaksi. Kotona ei nyt ole kuin yksi 24kg joten jouduin tekemään kahden kuulan työnnöt 16kg toisessa ja 24kg toisessa kädessä. 24kg vaihdoin aina tauon aikana toiseen käteen.

Toistoja kahden kuulan työntöjä taisi tulla 100 luokkaa. Lauantain treenit painoi selkeästi vielä kehossa.

 

Iltatreenit keskittyi sitten tempaukseen ja sen tekniikkaan. Illalla saa selkeästi enemmän tehoja irti kehostaan vaikka varsinkin otteessa huomasi väsymystä tuon lauantain treenin jäljiltä. Tarkoitus oli tehdä pitempää sarjaa mutta tuon oteväsymyksen takia muutin suunnitelmia ja tein lyhyitä sarjoja hieman normaalia nopeampaan tahtiin.

 

Kokonaistoistot 24kg kuulalla 320 vaihdellen sarjatoistoja 40 ja 20 välillä riippuen siltä miltä ote tuntui. Tuohon meni noin 40 minuuttia joten ei mikään hirvittävän hyvä suoritus. Kroppa kuitenkin kesti aika hyvin eikä keuhkot huutaneet hoosiannaa. ;-)

 

<