Mitä Personal Trainer voi tuoda harjoitteluusi?


Otsikossa oleva kysymys on varmaan asia, jota moni miettii kun katsoo Personal Training-palveluiden hintoja.


Personal Trainer pystyy antamaan sinulle henkilökohtaista valmennusta, jota ei ryhmätunneilla voi saada. Hän paikalla vain sinua varten, joten saat rahoille

si täyden vastineen palvelussa joka on suunniteltu sinulle henkilökohtaisesti. Valmentaja suunnittelee harjoittelusi alusta loppuun ja huolehtii, että harjoittelusi tuottaa tulosta. Ravintoneuvonta on myös tärkeä osa Personal Training-palvelua, koska parhaat tulokset saavutetaan ravinnon ja liikunnan yhdistelmällä.

Kunkin asiakkaan kanssa sovitaan tapauskohtaisesti mitä palveluun sisällytetään: Valmennussopimuksen pituus, Valmentajan opastamien harjoittelukertojen määrä, ravintoneuvonnan laajuus, harjoitteluohjelmien määrä jne.

 

Personal Training-palveluiden hinnat ovat tulleet vuosien varrella alaspäin ja ovatkin jota kuinkin kaikkien käytettävissä. Oman terveyden pitäisi olla jokaisella hyvin korkealla tärkeyslistassa kun miettii omaa rahan käyttöä. Terveys on asia johon kannattaa panostaa, jotta keho pysyy toimintakykyisenä myös vanhemmalla iällä. Mitä parempana säilytät kehosi toimintakyvyn ikääntyessäsi, sitä parempana pysyy elämänlaatusi.

 


 

<