Perjantain 04.03.2011 treenit

Ei kahvakuulaa tänään vaan pelkästään pystysparria. Tämän illan Combat Hapkidossa tehtiin pystyotteluharjoitusta. Ensin ihan nyrkkeilyn perusvaistöjen harjoittelua joita hinkattiinkin ihan huolella... :-) Ja ihan tarpeellista kaikille.

 

Seuraavaksi puolustajalle tehtävänä katsoa puolustautumisen aikana vastalyöntien paikkoja lyönneillä tai potkuilla. Selkeästi näissäkin jutuissa on vielä reilusti parantamisen varaa ja varsinkin siinä että, saisi ylävartalosta ja jaloista enemmän liikettä aikaiseksi. Liikkuva maali on kuitenkin vaikeampi maali tavoittaa...

Tässä vaiheessa tunti olikin olikin jo siinä vaiheessa että, oli sparrauksen vuoro. Osallistujat olivat monelta eri vyöasteelta mutta kaikki ottelivat kuitenkin samoilla säännöillä mutta kokeneempi ottelija otti toisen tason huomioon eikä runnonut toista hajalle.

 

Minuutin eriä niin monta kuin lopputunnin aikana kerkesi eli jotain 10-12. Oma kunto ei ollut ollenkaan ongelma tänään vaikka sparri on yleensä pistänyt keuhkot huutamaan hoosiannaa...no ehkä otin suhteellisen kevyesti verrattuna normaaliin. Toisaalta kuntokin on mennyt koko ajan parempaan suuntaan joten voihan se olla että, kunto on vaan parempi kuin pari viikkoa sitten?

 

No huomenna on kahvakuulan vuoro ja rakoitus on yrittää puristaa enemmän itsestä irti... :-)

<