Perjantain 25.03.2011 treenit Kahvakuula

Aamutreeni kyseessä eikä mulla ole oikeen ikinä kroppa toiminut parhaalla tavalla urheilumielessä aamun hetkinä. No ihan kohtuullisen meno sain kuitenkin.

 

Muutamia peruslämmittelyliikkeitä ja perusnostoja 16kg kuulalla. Treenin idea oli tehdä työntötreeni. Työntöjen tekniikan hiominen oli taas päätavoite ja jonkin verran se paranikin mutta olkapäät oli aika hyytyneet jo ennen kuin edes aloitin. :-( Selkeästi on tehtävä niin, että muita harjoituksia on vähennettävä ja priorisoitava kuulaa kun tuntuu nuo olkapäät varsinkin olevan väsyneet aina eikä kisanostojen harjoittelusta saa niin tehokkaita kuin pitäisi.

 

Peruslämppärien jälkeen tein vielä kummallakin kädellä lämmittelymielessä 2 x 20 työtösarjaa 16kg kuulalla.

 

Sitten 24kg vuoro. Kummallakin kädellä 15 toistoa putkeen eli yhteensä 30 ja sitten pieni keskittymistauko. 90 toiston jälkeen siirryin kymmenen toiston sarjoihin ja lopulta yhdenkäden toistoja tuli 130.

 

Tällä hetkellä ei himassa ole kahta 24kg kuulaa joten jouduin hieman miettimään teenkö kahden kuulan työnnöt 2 x 16kg vaiko 16kg + 24kg vaihtaen painavampaa puolelta toiselle... Päädyin lopulta tekemään 16kg + 24kg kuulilla niin että tein 20 sarjoja mutta tein pikaisen puolen vaihdon 10 toiston jälkeen.

Tuollaisia sarjoja tein kolme eli yhteensä 60 kahden kuulan työntöä tuollaisella eripainoisella setillä. Loppuun tein vielä 2 x 16kg kuulilla 20 toistoa.

 

Tässä vaiheessa oli olkapäät niin vasyneet ettei ollut järkeä jatkaa vaikka muuten kunnon puolesta olisi voinutkin...

<