Tiistain 01.03.2011 treenit

Tänään oli tarkoitus treenata vain VoimaCircuitin aikana kahvakuulilla työntöjä ja tempauksia mutta teinkin lopulta hieman enemmän kun KuntoBoxingCircuit tunnilla ei ollut tasapareja.

 

KuntoBoxingCircuit on siis kuntonyrkkeilyä kiertoharjoittelulla ja tänään oli suhteellisen normaalit harjoitukset. Harjoitustempo oli kuitenkin ihan reipas eikä turhia taukoja ollut eikä kukaan ylimääräisiä taukoja pyytänytkään vaan kaikilla oli hyvä meno talviloman jälkeen. :-) Tekniikkaosuudessa tehtiin taas ensin peruslyönnit jonka jälkeen treenarit jaettiin kahteen ryhmään jotka vuorottelivat hanskoilla ja säkillä olon välillä. Lyöntisarjat koostuivat 3-6 lyönnin sarjoista joita tehtiin noin puolituntia.

Ennen tunnin loppua oli vielä vuorossa jumppa joka tänään koostui Punnerrus, yhdenjalan maastaveto vasen

 ja oikea (käsipaino kummassakin kädessä), Thruster (Käsipainot käsissä) ja vatsalihakset (kiertävä ja suoraliike). Jumppaa tehtiin kaksi kierosta. Loppuun viimeisenä puristuksena tekivät kaikki 30 sekuntia suoria ja uppareita (Kohokoukku) taivoitteena tehdä lyönnit niin nopeasti kuin mahdollista.

 

15 minuutin tauon aikana laitoin VoimaCircuitin valmiiksi. Tunnin aluksi vedin normaalisti lämppärit osallistujille ja sitten näytin treeniliikkeet. Kun kaikki olivat tehneet yhden kierroksen ja heillä oli myös liikkeiden suoritustapa selvillä, rupesin itse harjoittelemaan tempauksia ja kahden kuulan työjä.

 

Jouduin tietenkin rytmittämään omaan harjoitteluani VoimaCircuitin mukaan ja teinkin sarjat 30 sekunnin pätkissä seuraavaan tapaan:

3 x 30 sekuntia kahden kuulan työntöjä ja 4 x 30 sekuntia tempausta eli kummallekkin kädelle 30s + 30s

 

Kokonaiskesto oli noin 35 minuuttia ja kuulat 16kg. Selkä oireilee hieman edelleen varsinkin työnnöissä mutta ei pahasti. Yleisfiilis oli ihan hyvä ja oma tunne on että tekniikka on parantunut selkeästi viime aikoina. :-)

<