Tiistain 29.03.2011 treenit kahvakuula

Aamu sekä iltatreenit kahvakuulassa. Aamun treenissä hainl pitkästä aikaa tuntumaa 10 minuutin tekemiseen työnnöissä ja tempauksissa. Olkapäät on kylläkin näköjään edelleen tosi tukossa kun varsinkin vasen puoli meni heti hapoille.

 

Työntöjä kahdella 16kg kuulalla 10 minuuttia tosin ei mennyt yhteen putkeen kun tuo olkapää hapotti jostain syystä pahasti jo alkumetreillä. Pieniä taukoja tuli 4 tuohon aikaan ja toistoja 90. Ei siis todellakaan mikään hyvä tulos kun kisat olisi puolentoista kuukauden kuluttua.

 

Työntöjen jälkeen pidin taukoa 15 minuuttia ja sitten tempausten kimppuun. Tavoitteena ei ollut mikään mieletön tulos huonosti menneiden työntöjen jälkeen ja asetin tavoitteeksi 60 per käsi mutta tein lopulta 60 toistoa oikealla ja 70 toistoa vasemmalla eli siis 130 toistoa yhteensä.

 

Ensiviikolla uusi yritys. Viikonvaihteessa tulee kolme päivää lepoa joka toivottavasti auttaa palautumisessa. Loppuviikko pitänee myös yrittää ottaa hieman kevyemmin olkapäille tulevan treenin osalta.

 

Illalla hioin työnnön tekniikkaa kahdella 12kg kuulalla 30 sekunnin seteissä. Tuohon 30 sekuntiin tein kymmenkunta toistoa. Kokonaisajaksi tuli noin 20 minuuttia ja painotus tosiaan tekniikassa

<