Torstai 24.02.2011 treenit

Tuli sitten treenattua vaikka olin hieman ajatellut pitää vapaapäivän harjoittelusta...Illan viimeiselle tunnille ei tullut kuin neljä urheaa miestä Äijä-treeniin (Kuntonyrkkeily+kiertoharjoittelutunti) KIKOlle joten piti sitten itsekkin osallistua kun oli kerrankin reilusti tilaa ja olin vielä suunnitellut kahvakuula voittoisen jumppaosuuden niin eihän sitä pystynyt olemaan vaan ohjaajana! ;-)

 

Ei siis muuta kuin kroppa tulille lämmpäreiden muodossa ja perään lisälämmittelynä lyöntitekniikkaa nyrkkeilyliikumisen kera. Harjoituksen päärunko oli seuraavanlainen:

 

Jumppa:

Floorpress kahdella kuulalla (Mulla kuulat 2 x 12kg)

Suorinjaloin maastaveto (Mulla kuulat 2 x 12kg)

Thruster (Mulla kuulat 2 x 12kg)

Vatsalihakset joka toinen kierros kiertäväliike joka toinen suora rutistus. Lisävastuksena 3kg kuntopallo tai kahvakuula

Jokainen otti sellaiset kuulat itselleen kuin halusi.

 

Säkki: 30 sekuntia lyöntisarjaa, muutama syvä henkäys ja seuraava 30 sekuntia heti perään. Yhteensä neljä kertaa. Sitten taas hanskat pois ja jumpan kimppuun.

 

Tuota kokonaisuutta jumppa->säkki tehtiin neljä kierrosta. Pieniä juomataukoja lukuunottamatta kaikki neljä kierrosta mahdollisimman yhteenputkeen jolloin keholle ei jää liikaa aikaa palautua. Näin rasitustaso saatiin pysymään korkealla koko treenin ajan.

Viimeisellä kierroksella rupesi aika hieman loppumaan kesken joten tehtiin viimeistä lyöntisarjaa vain yksi minuutti ilman taukoa. Tyypit olikin jo siinä vaiheessa sen verran hyytyneitä että, lopputunnin muutamat minuutit käytettiin venyttelyyn.

Eilinen kahvakuulatreeni tuntui vielä omassa kehossa hieman ja varsinkin olkapäissä. Selkä ei varsinaisesti vaivannut mutta tuntuu edelleen joissakin liikkeissä joten tein astetta pienemmillä kuulilla jumpan kuin normaalisti olisin tehnyt. Olkapäät ei olisi ehkä muutenkaan jaksaneet tehdä kaikkia kierroksia 16kg kuulilla. Jotenkin jäi kuitenkin tänäänkin tunne ettei ollu tarpeeksi kovat treenit nykykunnolle...

 

Perjantai menee lepäilyn merkeissä ja lauantaina on sitten taas kova kahvakuula treeni tiedossa. :-)

<